petak, 01 oktobar 2021 06:56

Nikola Jokić postao tata: Ćerka će nositi staro slovensko ime

Supruga MVP-a NBA lige na svet je donela devojčicu Ognjenu.

Nikola Jokić, oženio se prošle godine sa svojom izabranicom Natalijom Maćešić, koja je košarkaševa ljubav iz srednje škole. Venčanje se održalo u Somboru.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest meseci ušli su u vezu. Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je toliko uticalo na Nikolu koji je čak želeo i da ostavi košarku, kako je jednom rekao Dejan Milojević.

Ubrzo nakon njenog odlaska, usledio je i Nikolin aganžman u NBA ligi, tako da je par godinama bio nerazdvojan.

Često se o njima govori kao o "divu i palčici" - Nikola je visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetara.

Podsetimo, Jokić je upravo zbog trudnoće svoje izabranice rešio da otkaže igranje za srpsku reprezentaciju ove godine.

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti", rekao je Jokić.

Izvor: b92.net

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.