Subotica i Sombor ponovo direktno povezani - radovi pri kraju Subotica i Sombor ponovo direktno povezani - radovi pri kraju Ilustracija: Depositphotos/wabeno
četvrtak, 09 septembar 2021 07:45

Subotica i Sombor ponovo direktno povezani - radovi pri kraju

Nakon završetka dela radova na rehabilitaciji državnog puta deonice Aleksa Šantić - Svetozar Miletić, konkretno, radova na izradi novog asfaltnog zastora od asfalt betona, deonica između dva mesta je 3. septembra otvorena za redovan saobraćaj motornih vozila.

Kako kažu iz "Puteva Srbije", u narednom periodu na ovoj deonici će se izvoditi radovi na uređenju bankina i putnog pojasa. DO okončanja, radovi će se izvoditi svakodnevno (ponedeljak - subota) u periodu od sedan do 16 sati. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, prenosi Subotica.com.

Svi radovi su obeleženi adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom a brzina kretanja vozila je privremeno smanjena na 50 kilometara po satu.

"Gradovi Subotica i Sombor ponovo su direktno povezani državnim putem I B reda broj 12, tako da nije potrebno koristiti alternativne putne pravce. Apelujemo na vozače i sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu", kažu iz JP "Putevi Srbije".

Radove na rehabilitaciji puta izvodi "Vojput", a investitor radova je JP "Putevi Srbije".

Podsetimo, ova deonica je zatvorena 19. jula, a radovi su najavljeni da će trajati do početka novembra.

Za alternativan pravac predložena je putanja Bajmok - Pačir - Stara Moravica - Bački Sokolac - Telećka - Kljajićevo - Čonoplja - Svetozar Miletić.

Izvor: b92

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti