U toku je javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade grada Sombora U toku je javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade grada Sombora
četvrtak, 17 septembar 2020 06:40

U toku je javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade grada Sombora

Povodom obeležavanja dana oslobođenja Sombora od fašističke okupacije, 21. oktobra, Grad Sombor i ove godine dodeliće Oktobarsku nagradu pojedincu kao priznanje za rezultate u višegodišnjem radu od značaja za Grad Sombor.

Predloge za dodelu Oktobarske nagrade mogu podneti pojedinci, grupe građana i institucije, odnosno pravna i fizička lica sa sedištem na teritoriji Grada Sombora prijavom na javni poziv. Predlozi se podnose Komisiji u pisanoj formi sa obrazloženjem koje sadrži biografske podatke o kandidatu i rezultate rada kandidata.

Obrazloženi predlozi u zatvorenim kovertama dostavljaju se lično u Uslužnom centru Gradske uprave rada Sombora, ili putem pošte na adresu: Gradska uprava grada Sombora, Odeljenje za duštvene delatnosti, Komisija za sprovođenje postupka za utvrđivanje predloga za dodelu povelje i nagrade, Trg Cara Uroša 1. 25101 Sombor, sa naznakom „Predlog za Oktobarsku nagradu-ne otvarati“.
Prijavljivanje traje do 25. septembra 2020. godine.

Originalni Javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade Grada Sombora pogledajte ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.