Otvoren konkurs za dodelu priznanja „Avram Mrazović“ Otvoren konkurs za dodelu priznanja „Avram Mrazović“
četvrtak, 17 septembar 2020 06:39

Otvoren konkurs za dodelu priznanja „Avram Mrazović“

Grad Sombor kao i prethodnih godina dodeliće priznanja „Avram Mrazović“ prosvetnim radnicima iz ustanova obrazovanja sa teritorije grada Sombora.

Priznanje se dodeljuje za izuzetne rezultate ostvarene u obrazovno-vaspitnom radu

Prijavu na konkurs podnosi predškolska ustanova, osnovne i srednje škole za vaspitače, nastavnike, profesore iz svoje ustanove, a na predlog nadležnih organa predškolske ustanove i nastavničkih veća osnovnih i srednjih škola.

Konkurs je otvoren od 15.septembra do 15. oktobra 2020. godine.

Prijava, odnosno predlog za dodelu priznanja, sa obrazloženjem i prilozima, predaje se u uslužnom centru grada Sombora, šalter 11 i 12 (sa napomenom: Za Konkurs za dodelu priznanja „Avram Mrazović“).

Više informacija dostupno je na linku: https://www.sombor.rs/aktuelnosti/konkursi/konkurs-za-dodelu-priznanja-avram-mrazovic-prosvetnim-radnicima-iz-ustanova-obrazovanja-na-teritoriji-grada-sombora-za-2020-godinu/

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.