POVOLjNA SITUACIJA U SOMBORSKOJ OPŠTOJ BOLNICI: Na lečenju dva pacijenta obolela od korone Na lečenju dva pacijenta obolela od korone
sreda, 16 septembar 2020 06:07

POVOLjNA SITUACIJA U SOMBORSKOJ OPŠTOJ BOLNICI: Na lečenju dva pacijenta obolela od korone

PREMA poslednjim podacima u respiratornoj ambulanti Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru pregledano je ukupno sedam pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima, a tri osobe su testirana na korona virus.

Od tog broja kod jednog pacijenta potvrđeno je prisustvo korona virusa.Od PCR pozitivnih jedan pacijent je primljen u Kovid odeljenje,a jedana osoba je premeštena na Odeljenje za plućne bolesti.Od PCR pozitivnih jedan pacijent je otpušten u kućnu samoizolaciju.Na bolničkom lečenju na Odeljenju za infektivne bolesti Opšte bolnice nalaze se dva pacijenta kod kojih je potvrđen korona virus, a to je znatmo manje nego u prethodnom periodu.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.