Uspesi i nagrade za somborske Gimnazijalce Uspesi i nagrade za somborske Gimnazijalce
četvrtak, 27 avgust 2020 06:26

Uspesi i nagrade za somborske Gimnazijalce

Na republičkom takmičenju iz matematike za učenike srednjih škola, koje je održano u subotu, 22. avgusta na PMF-u u Novom Sadu učestvovalo je pet učenika Gimnazije „Veljko Petrović“i Nemanja Majski mali maturant iz OŠ „Dostej Obradović“. Na ovom takmičenju postignuti su zapaženi rezultati: Vedran Bajić, učenik prvog razreda, kojem matematiku predaje Goran Stajin, osvojio je treću nagradu. Pored Nemanje Majskog koji se takmičio u kategoriji prvih razreda, pohvale su osvojili Filip Tot u kategoriji drugih razreda i Jelena Žakula u kategoriji četvrtih razreda.

Gimnazija je osvojila prvu nagradu u iznosu od 60.000 dinara u kategoriji najviše poslatih radova na konkursu „Poslovice: Vanvremenske mudrosti“ koji je organizovao Omladinski savez „Novi Sad omladisnka prestonica Evrope – OPENS“. Naša škola je poslala 200 radova na zadatu temu od ukupno 1800 radova koji su pristigli na konkurs.Radove za ovaj konkurs su prikupljali svi profesori u okviru stručnog veća srpskog jezika i književnosti: dr Lidija Nerandžić Čanda, dr Snežana Klepić, Milica Miličević, Jasmina Radenković Šolaja i Karlo Fuderer.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.