Protekle nedelje na području PU Sombor evidentirano čak sedamnaest saobraćajnih nesreća sedamnaest saobraćajnih nesreća u PU Sombor
utorak, 25 avgust 2020 06:53

Protekle nedelje na području PU Sombor evidentirano čak sedamnaest saobraćajnih nesreća

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 17 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Napisano 49 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 180 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti