Izložba dobitnika nagrade "Somborski salon 2019" Momira Bulovića "XANAX 2020" Izložba dobitnika nagrade "Somborski salon 2019" Momira Bulovića "XANAX 2020"
nedelja, 06 decembar 2020 06:05

Izložba dobitnika nagrade "Somborski salon 2019" Momira Bulovića "XANAX 2020"

Izložba dobitnika nagrade "Somborski salon 2019", Momira Bulovića, pod nazivom "XANAX 2020" biće postavljena u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor. Otvaranje izložbe će biti upriličeno 11. decembra u 17 časova, elektronskim putem i biće dostupno na zvaničnoj stranici Kulturnog centra putem prenosa uživo

Posetioci će biti u prilici da posete izložbu istog dana od 17:30 do 18 časova, u grupama od po 5 ljudi i uz poštovanje svih mera prevencije. Radnim danima Galerija Kulturnog centra radi od 8 do 14 časova, a subotom od 9 do 13 časova. Postavka izložbe trajaće do 26. decembra 2020. godine.

Da podsetimo, na sedmom po redu Somborskom salonu, izložbi aktuelnih ostvarenja somborskih umetnika, izložena su dva rada Momira Bulovića "Inferno" i "911 (posle Josepha Boysa)" za koju je i nagrađen prema odluci selektora Salona, Save Stepanova, likovnog kritičara iz Novog Sada.

Momir Bulović rođen je u Somboru 1977. godine, diplomirao je na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Milana Blanuše, 2002. godine. Živi i radi u Njujorku i Srbiji.

Samostalne izložbe realizovao je u Beogradu, Njujorku, Ontariju.

Učestvovao je na više selektovanih grupnih izložbi postavljenih u Beogradu, Los Anđelesu, Beču, Njujorku, Šendženu.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.