Košarkaši somborskog Džokera slavili u Futogu Košarkaši somborskog Džokera slavili u Futogu
utorak, 01 decembar 2020 06:09

Košarkaši somborskog Džokera slavili u Futogu

Košarkaši Džokera nakon skoro meseca dana pauze uspešno su se vratili na parket. Oni su u subotu igrali protiv Futoga. Pauza nije ostavila traga, a somborski košarkaši su slavili 95:77 (Q1 – 29:31, Q2 – 20:8, Q3 – 22:12, Q4 – 2426).

Ovo je njihova šesta pobeda u prvenstvu Prve regionalne lige – Sever A. Pitanje pobednika rešeno je tokom druge i treće četvrtine. Somborci su tokom tog perioda stekli nedostižnih + 22. U poslednjih deset minuta uspešno su održavali stečenu prednost.

Džokerovci su pored ekipe Srema (Sremska Mitrovica) jedine dve neporažene ekipe prvenstva. Narednog vikenda bi trebalo da ugoste novosadski “I came to play”, koji ima jednu pobedu i sedam poraza u dosadsašnjem delu šampionata.

Kada će Džoker odigrati svoje odložene utakmice protiv Srema, Omladinca i Topole znaće se tokom narednih par dana.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.