Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu
sreda, 25 novembar 2020 06:13

Intenzivni radovi na rekonstrukciji trotoara u naseljenim mestima i gradu

U toku su radovi na rekonstrukciji dotrajalih trotoara u naseljenim mestima i samom gradu Somboru, za šta je Grad Sombor ove godine izdvojio preko 30 miliona dinara. U protekla dva meseca rekonstruisani su trotoari u Kljajićevu, Bezdanu, Bačkom Monoštoru, Čonoplji, Telečkoj i Svetozar Miletiću.

Proteklog vikenda radove na rekonstrukciji trotoara u Rastini i Gakovu obišao je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, koji je tom prilikom najavio nastavak ulaganja u infrastrukturu te vrste.

„Do kraja godine očekuju se radovi u samom centu grada i svakako da ćemo i u 2021. u svakom naseljenom mestu kao i u gradu Somboru raditi na rekonstrukciji, kako dotrajalih trotoara, tako i na rekonstukciji opštinskih puteva“ istakao je gradonačelnik Ratković.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.