Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu i takse za isticanje firme 16. novembar Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu i takse za isticanje firme 16. novembar
sreda, 11 novembar 2020 07:03

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu i takse za isticanje firme 16. novembar

Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora podseća obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da 16. novembra 2020. godine dospeva četvrta rata po osnovu lokalnih javnih prihoda na teritoriji Grada Sombora za 2020.godinu.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem obaveza po osnovu lokalnih javnih prihoda, obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti Odeljenju lokalne poreske administracije, šalter 2 i 3 Gradskog uslužnog centra (zgrada „Županija“) ili na telefone 025/468-158 i 025/468-198.

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.