utorak, 10 novembar 2020 05:47

Tokom vikenda pregledano 36 pacijenata, kod njih deset potvrđen Korona virus

7. i 8. novembra u respiratornoj ambulanti Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” Sombor pregledano je ukupno 36 pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima. 18 pacijenata je testirano na Korona virus. Od tog broja kod 10 pacijenata potvrđeno je prisustvo Korona virusa.

Od PCR pozitivnih 1 pacijent je primljen u Kovid odeljenje, a 9 pacijenata je poslato u kućnu samoizolaciju.

1 pacijent je primljen sa već pozitivnim PCR testom.

2 PCR pozitivna pacijenta nalaze se na mehaničkoj ventilaciji (respiratoru).

3 pacijenta PCR pozitivna otpuštena su u kućnu samoizolaciju

7 lekara, 11 medicinskih sestara,1 administrativni radnik i 1 radnik tehničke službe su PCR pozitivni.

U istom periodu na bolničkom lečenju na Odeljenju za infektivne bolesti Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” Sombor nalazi se 11 pacijenata kod kojih je potvrđen Korona virus.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.