MUZEJI ZA 10 U SOMBORU: Izložba Akademizam u Pragu u Galeriji Milan Konjović MUZEJI ZA 10 U SOMBORU: Izložba Akademizam u Pragu u Galeriji Milan Konjović
utorak, 10 novembar 2020 05:44

MUZEJI ZA 10 U SOMBORU: Izložba Akademizam u Pragu u Galeriji Milan Konjović

U GALERIJI „Milan Konjović“ u Somboru, tokom trajanja manifestacije „Muzeji za 10“ , od danas, pa do 15. novembra, biće izloženo 19 crteža Milana Konjovića pod nazivom „Akademizam u Pragu“, autora Nebojše Vasića, kustosa galerije.

Osim pomenute postavke, publika može pogledati i 14. stalnu retrospektivnu izložbu i to od 8 do 19 časova. Za vreme državnog praznika, u sredu, 11. novembra, Galerija neće raditi sa posetiocima.

Program Galerije je koncipiran u skladu sa obavezama i preporukama povodom aktuelne epidemiološke situacije. Broj posetilaca koji istovremeno mogu boraviti u izložbenom prostoru je ograničen.

Ulaz će biti besplatan.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.