utorak, 10 novembar 2020 05:43

Gradski štab doneo nove mere u borbi protiv bolesti KOVID 19

Štab za vanredne situacije grada Sombora održao je telefonsku sednicu 7.11.2020. godine, na kojoj je utvrđeno da je trenutna epidemiološka situacija na teritoriji Grada Sombora nesigurna, sa tendencijom da pređe u nepovoljnu. Kako bi se sprečilo širenje virusa kovid 19, gradski Štab je doneo nove naredbe koje se odnose pre svega na rad ugostiteljskih objekata i organizovanje proslava.

Svaki ugostiteljski, trgovinski i zanatski objekti, kao i priređivači posebnih i klasičnih igara na sreću dužni su da istaknu koliko je ljudi dozvoljeno da bude u objektu (na svaka 4m2 može biti prisutno jedno lice).

U ugostiteljskim objektima nije dozvoljeno organizovanje proslava, kao i izvođenje „živog“ muzičko-scenskog programa, a ista naredba važi i za organizovanje proslava i rođendana u dečijim igraonicama.

Zajedničke prostorije u stambenim zgradama treba da se dezinfikuju najmanje jednom nedeljno, a za sprovođenje ove mere staraju se upravnici stambenih zajednica.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.