KNjIŽEVNA MANIFESTACIJA U SOMBORU: „Veljkova golubica“ Jovici Aćinu KNjIŽEVNA MANIFESTACIJA U SOMBORU: „Veljkova golubica“ Jovici Aćinu
utorak, 03 novembar 2020 06:42

KNjIŽEVNA MANIFESTACIJA U SOMBORU: „Veljkova golubica“ Jovici Aćinu

KNjIŽEVNA manifestacija "Veljkovi dani", 13. po redu, posvećena znamenitom srpskom književniku Veljku Petroviću, u organizaciji ovdašnje Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" i Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, biće održana u Somboru 5. i 6. novembra, pod pokroviteljstvom grada Sombora.

Svečano otvaranje menifestacije i okruglog stola na temu „Istorija, stvarnost i priča: zemlja i ljudi u prozi Veljka Petrovića“ zakazani su za četvrtak, 5. novembar u 18 časova, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke.

Nagrada „Veljkova golubica“ za sveukupno pripovedačko stvaralaštvo biće dodeljena Jovici Aćinu iz Beograda za sveukupno pripovedačko stvaralaštvo .

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.