Radnički 1912 – Vršac 2:0. Antunić overio pobedu. Radnički 1912 – Vršac 2:0. Antunić overio pobedu.
ponedeljak, 02 novembar 2020 05:25

Radnički 1912 – Vršac 2:0. Antunić overio pobedu.

Radnički 1912 – Vršac 2:0 (1:0)

Strelci: Terzić, Antunić (Radnički 1912).

Žuti kartoni: Radovanović, Popović, Slavuljica, Antunić (Radnički 1912). Blagojević, Osmanović, Vujić, Popović (Vršac).

Radnički 1912: Pehilj (Ićitović), Lazić (Popović), Šveljo, Terzić, Unković, Slavuljica, Knežević (Molnar), Avdić (Lazić), Goronjić, Radovanović, Antunić.

Vršac: Jeveričić, B. Blagojević, Pupović, Beljin, Vujić (Sarajlin), Grek (Popović), Petrović, Spasić, Ilić, Osmanović, Lazevski.

Fudbaleri Radničkog 1912 slavili su nad odličnom ekipom Vršca u jednom od tri derbija ovog (15) kola Srpske lige Vojvodine.

Domaći su pripretili već u četvrtom minutu preko Avdića, koji je odlično izveo slobodnjak iskosa sa leve strane, a koji je Jeveričić krajnjim naporom “izboksovao” u korner. Narednih petnaestak minuta vodila se velika borba na sredini terena, bez izglednijih prilika. U 19. minutu Vujić odlično centrira, a Ilić na sreću domaće ekipe slabo šutira glavom pored gola. Samo dva minuta kasnije, Vrščani prete preko mladog Pupović koji šutira daleko pored gola. U 30. minutu Radnički 1912 je poveo. Šveljo je odlično centrirao sa ivice kaznenog prostora, a Terzić u maniru pravog centarfora glavom loptu smešta u mrežu nemoćnog Jeveričića. Do odlaska na odmor videli smo po tri prilike na obe strane. Gosti su pripretili preko Vujića i Beljina, ali su njihovi pokušaji završili pored gola. Sa druge strane u prilikama je bio Knežević, međutim oba puta je traljavo zahvatio loptu, pa su prilike otišle u nepovrat. Strelac gola bio je u prilici i u 43. minutu, ali je šutirao glavom preko gola. U poslednjim trenucima prvog dela, nakon odlične akcije Luka Petrović vraća povratnu na Vujića, ali ovaj šutira preko gola.

U nastavku susreta još više neizvesnosti. Gosti drugi deo otvaraju odličnom prilikom Vujića, koji se našao sam pred golom domaće ekipe, međutim mladi Filip Pehilj je ponovo bio na visini zadatka, te je sprečio siguran pogodak. Par minuta kasnije Avdić je povukao odličnu kontru, međutim nije imao snage za samu završnicu. Sredinom drugog dela odlična akcija Antunića i Kneževića, nakon koje Blagojević igra rukom u svom kaznenom prostoru, međutim sudija nije pokazao na belu tačku. Pokušali su domaći do kraja meča preko Kneževića, Avdića i Švelje da prelome susret, ali su njihovi pokušaji završili preko gola. I kada su svi očekivali kraj meča, Igor Antunić beži svojim čuvarima, ulazi u kazneni prostor, vara golmana i rutinski loptu sprovodi u mrežu.

To je bio i konačan rezultat meča.

Na kraju zaslužena pobeda somborskog tima koji sa nova tri boda zauzima petu poziciju na tabeli, a naredne subote gostuju u Subotici.

Drugi naš predstavnik u ovom rangu gostovao je u Pećincima, gde je izgubio od ekipe Feniksa 1995. Domaći su poveli u 12. minutu preko Luke Jovanića. Isti igrač je duplirao prednost svog tima dva minuta pre odlaska na odmor. Samo minut kasnije Čonopljanci su smanjili preko Simića. Konačan rezultat susreta postavio je Zejić u 73. minutu. U narednom kolu u Čonoplji gostuje ekipa Radničkog iz Zrenjanina.

 

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.