Osamnaestogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Sombor - Apatin Osamnaestogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Sombor - Apatin
nedelja, 01 novembar 2020 09:39

Osamnaestogodišnjak poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu Sombor - Apatin

Na putu Sombor - Apatin, u saobraćajnoj nesreći život je tragično izgubio osamnaestogodišnji mladić koji je upravljao vozilom marke "Golf".

Kako saznaje RTV, mladi Somborac je izgubio kontrolu nad volanom nakon čega je sleteo sa puta i udario u drvo, što je bilo fatalno po njegov život.

Sa njim su u putničkom vozilu bila još dva muška lica iz Sombora, od kojih je jedno bilo maloletno i oni su zadobili telesne povrede.

Šta je uzrok nesreće utvrdiće istraga.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.