U somborskoj bolnici sedam kovid-pacijenata U somborskoj bolnici sedam kovid-pacijenata
nedelja, 01 novembar 2020 09:39

U somborskoj bolnici sedam kovid-pacijenata

Na Odeljenju za infektivne bolesti u somborskoj Opštoj bolnici "dr Radivoj Simonović", koja je u kovid režimu, leči se sedam pacijenata obolelih od korona virusa.

Prema poslednjem bolničkom izveštaju, u respiratornoj ambulanti pregledano je trinaest pacijenata sa temperaturom i respiratornim simptomima, od kojih je devet testirano na Kovid – 19, a od testiranih je kod četiri pacijenta ustanovljeno prisustvo virusa.

Od PCR pozitivnih dva pacijenta su primljena na Odeljenje za kovid, a dva pacijenta su poslata u kućnu samoizolaciju.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.