Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“ Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“
sreda, 28 oktobar 2020 07:04

Nastavak saradnje grada sa dečijim festivalom „Srbija u ritmu Evrope“

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica sastali su se danas sa predstavnicima organizacije „Srbija u ritmu Evrope“, direktorom festivala Davidom Makevićem i šefom protokola organizacije „Srbija u ritmu Evrope“ Lazarom Veselinovićem.

Povod sastanka je nastavak saradnje i učešće predstavnika Grada Sombora na dečijem festivalu „Srbija u ritmu Evrope“ koji će se održati 2021. godine.

Direktor festivala David Makević rekao je da će se festival naredne godine održati u formatu koji će biti sličan ovogodišnjem i da će učesnici imati podršku ambasade zemlje koju predstavljaju na ovom muzičko-scenskom takmičenju.
Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković ovom prilikom istakao je da će Grad Sombor nastaviti saradnju sa festivalom i imati svog predstavnika naredne godine, a da je osnovni cilj da deca budu zadovoljna i da uživaju u učešću.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.