sreda, 23 oktobar 2024 03:58

Dame trče TO SAM JA - Najlepša gradska manifestacija

Deveto izdanje ženske trke Dame trče TO SAM JA održaće se u nedelju 27. oktobra 2024. godine sa startom tačno u podne. Najlepša gradska manifestacija ove godine ima slogan ‘‘Dame trče TO SAM JA‘‘ i kao i prethodnih deset godina i ove godine će imati humanitarni karakter. Trka je besplatna za sve pripadnice lepšeg pola. Takođe u saradnji sa Crvenim Krstom Sombor organizuje se akcija sakupljanja sredstava za kupovinu automatskog eksternog defibrilatora te svi koji žele svoje donacije mogu da uplate na račun Crvenog krsta Sombor broj: 205-507655-23, poziv na broj: 11-138.

Do sada je prijavljeno više od 230 dama što je novi rekord trke i najava još jednog sjajnog događaja u organizaciji Ark ''Somaraton'' Sombor. Prijavljene su učesnice iz cele Srbije, a ono što posebno raduje jeste da polovina dama koje su se odlučile da urade nešto sjajno za sebe dolazi iz Sombora i naseljenih mesta.

Start trke je sa travnate površine pored Apatinskog mosta, a trči se na prelepoj stazi pored Velikog Bačkog Kanala. Učešće na ‘‘najlepšoj gradskoj manifestaciji‘‘ imaju samo dame. Trči se ruta od pet kilometara kako bi se omogućilo svim zainteresovanim pripadnicama lepšeg pola da završe trku i da dođu do svoje medalje. Cilj cele manifestacije jeste da se još više pokrene aktivizam i potreba za zdravijim načinom života kod dama u našem okruženju.
Start trke je u 12h, a podela startnih brojeva je od 10:30h do 11:30. Učešće na trci za sve dame je besplatno. Potrebno je poneti samo osmeh i dobro raspoloženje. Prijave na dan trke će biti moguća samo ukoliko se ne ispuni limit trke. Odnosno ukoliko to kapaciteti dozvole. Do tad se prijave vrše elektronski na portalu: www.trka.rs/events/592

Deveto izdanje trke ‘‘Dame trče TO SAM JA‘‘ organizuje Atletsko rekreativni klub ‘‘Somaraton‘‘ Sombor u saradnji sa Sportskim Savezom Sombor, Crvenim Krstom Sombor kao i podrškom javnih preduzeća, institucija, privatnog sektora i pojedinaca koji svi zajedno doprinose da grad Sombor još jednom bude domaćin gostima iz cele Srbije.

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.