četvrtak, 10 oktobar 2024 09:32

Veljko Brkić (KK DŽoker) u porazu izborio laskavu titulu MVP 1. kola kola KLS

Na startu sezone u Košarkaškoj ligi Srbije Džoker je izgubio i utakmicu i trenera Željka Lukajića, ali je dobio titulu MVP kola. Naime, zvanje najkorisnijeg igrača prvog kola KLS pripalo je Veljku Brkiću, prvotimcu kluba iz Sombora.

Džoker je na ovosezonskoj premijeri poražen na domaćem parketu od zemunske Mladosti, ali centar Somboraca, Veljko Brkić je pružio je odličnu partiju i sa valorizacijom od 36 indeksnih poena zasluženo poneo laskavu titulu. Brkić je postigao 19 poena, a u statistiku je upisao i devet skokova, šest asistencija i jednu osvojenu loptu.
„Uvek je lepo čuti da si u nečemu najbolji i svakako da je titula MVP satisfakcija za svakog igrača da nastavi da gura dalje, u istom pravcu. Ipak, ništa od toga ne bi bilo da nije tima koji stoji iza svakoga pojedinca i koji ga, na kraju krajeva i „izbacuje“. Ostao je gorak zbog poraza, ali tako je kako je“, prokomentarisao je Brkić za portal KLS.

Osvrnuo se i malo detaljnije na poraz od Zemunaca, siguran da će u nastavku Džoker da pokaže pravo lice.

„Mladost je bolje otvorila utakmicu i stekao se utisak da smo mi čitavu utakmicu jurili rezultat, iako smo u jednom momentu bili u blagoj prednosti. U ključnim trenucima defanzivni skok nas je koštao, kao i propusti u odbrani. Dozvolili smo njihovom najboljem igraču da dva puta bude sam na šutu za tri poena, što je nedopustivo, naročito u utakmicama kada se rezultat konstantno lomi. To nas je na kraju i koštalo poraza, ali idemo dalje. Okrećemo se novim izazovima“, dodao je Veljko Brkić.

Izvor: Sport Klub

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.