četvrtak, 10 oktobar 2024 06:57

U petak u Somboru izmena režima saobraćaja zbog održavanja biciklističke trke

Savet za bezbednost saobraćaja grada Sombora obaveštava javnost da će u petak, 11. oktobra, na osnovu dopisa Policijske uprave Sombor, u periodu od 11.00 do 13.00 časova, za saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice: raskrsnica ulica Venac vojvode Stepe Stepanovića, Pariska, Staparski put, do raskrsnica ulica Venac vojvode Stepe Stepanovića, Venac vojvode Živojina Mišića i Beogradske ulice, kao i ulica 21. oktobar, Filipa Kljajića do izlaska iz grada i celom dužinom puta 1B reda broj 15 Sombor – Kljajićevo, prolaskom kroz naseljeno mesto Kljjićevo duž ulice Moše Pijade do skretanja za naseljeno mesto Telečka, odnosno državnim putem 2A reda broj 106, do naseljenog mesta Gornja Rogatica, zbog održavanja sportske manifestacije, 63. biciklističke „Trke kroz Srbiju“.

U navedenom periodu neće biti moguće priključenje iz susednih ulica.

Slobodno vreme

Lifestyle

Društvene mreže često promovišu zdravstvene trendove koji se predstavljaju kao revolucionarni, ali naučnici upozoravaju ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.