četvrtak, 10 oktobar 2024 06:55

Balkansko srebro za Kristiana Dobia iz somborskog Radničkog

 

Rvački klub Radnički objavio je da je proteklog vikenda u Skiplju (R. Makedonija), održano Prvenstvo Balkana za kadete u rvanju grčko – rimskim stilom. Boje somborskog kluba u dresu reprezentacije branio je Kristian Dobi koji je nastupio u svojoj težinskoj kategoriji do 55 kg.

Kako se ističi, Dobi je u prvom kolu bio slobodan, dok se u četvrtfinalu sastao sa prošlogodišnjim prvakom Balkana, reprezentativcem Grčke, kojeg je savladao. U polufinalom duelu sastao se sa reprezentativcem Bugarske kojeg je takođe pobedio, te je tako izborio finale.

U meču sa zlato sastao se sa kolegom iz reprezentacije Mitrovićem od kojeg je izgubio, te je tako osvojio srebrnu medalju. „Sve pohvale za mladog Dobia kojem je za dlaku izmakla zlatna medalja. On je i sledeće godine kadet, tako da se od njega mnogo očekuje u narednom periodu“ – navodi se na kraju klupskog saopštenja.

Da podsetimo, na istom takmičenju je nastupio i predstavnik Rvačkog kluba Soko, Luka Zelić koji je u svojoj kategoriji osvojio bronzanu medalju.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.