subota, 05 oktobar 2024 07:43

U Somboru počeo da radi zatvoreni gradski bazen i „Spa & welness“

Zatvoreni Gradski bazen „Mostonga“ u Somboru danas je zvanično otvorio novu zimsku sezonu. Tim povodom, bazen su posetili zamenik gradonačelnika Grada Sombora Milan Stakić i član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine Ognjen Andrinčin, zajedno sa direktorom Sportskog centra „Soko“, Darkom Kosanovićem.

Prvog radnog dana ulaz na bazen će za sve sugrađane biti besplatan, a direktor SC „Soko“, Darko Kosanović, rekao je nešto više o samim pripremama za otvaranje nove kupališne sezone.

„Kao što je već i običaj, prvog vikenda u oktobru, zatvoreni gradski bazen počinje sa radom i prvi plivači već pristižu. Danas je po tradiciji, odnosno svakog prvog dana rada bazena, ulaz besplatan za sve građane. Cene ulaznica su nepromenjene u odnosu na otvoreni gradski bazen, što znači da deca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, sva ostala deca plaćaju 200 dinara ulaz, dok ostali građani plaćaju ulaz u iznosu od 300 dinara. Uporedo sa otvaranjem zatvorenog gradskog bazena, počinje sa radom i naš „Spa & Wellness“ centar, koji je radnim danima dostupan našim građanima od 11.00 do 19.00 časova, kao i vikendom uz izmenjeni režim rada. U pripremi ove sezone smo uradili zaista mnogo. Kompletno smo uradili nove toalete, tuševe na tastere kako bismo smanjili potrošnju vode, urađena je kompletna nova vodovodna i kanalizaciona mreža, a isto tako, urađen je i preostali deo PVC stolarije, tako da imamo kompletno zaokružen sistem što se tiče svih prozora i vrata na objektu. Uporedo sa tim, urađeni su i mnogostruki radovi na bazenskoj tehnici, tako da željno očekujemo sve građane“, rekao je Kosanović.

Zamenik Gradonačelnika Milan Stakić, istakao je da Gradski bazen „Mostonga“, zajedno sa Gradskom halom „Mostonga“, prerasta u jedan moderan kompleks koji će biti na korist svih građana.

„Svedoci smo da je Sportski centar „Soko“ u prethodnih nekoliko godina kontinuirano podizao kvalitet usluga koje pruža građanima. Prošlogodišnjom izgradnjom „Spa & Wellness“ centra i ovogodišnjim ulaganjem u prateće prostorije, gradski bazen zajedno sa Sportskom halom „Mostonga“, prerasta u jedan moderan i funkcionalan kompleks, koji je na korist svih građana. Nema sumnje da će i u narednom periodu SC „Soko“, nastaviti da se razvija u željenom smeru“, rekao je Stakić.
Uz podršku Grada Sombora i ove godine će se održavati besplatni programi za naše sugrađane. Penzioneri i studenti će ponedeljkom, sredom i petkom, od 8.00 do 9.00 časova moći besplatno da uđu na bazen, utorkom i četvrtkom će se održavati besplatna rekreacija za žene od 16.00 do 17.00 časova, a isto tako, za svu decu će biti omogućen besplatan ulazak u slanu sobu u okviru „Spa & Wellness“ centra. Ljubitelji plivanja i vodenih aktivnosti bazen mogu da posete svakim radnim danom od 9.00 do 18.30 časova, subotom od 9.00 do 20.00 časova i nedeljom od 9.00 do 16.30 časova.

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.