subota, 05 oktobar 2024 07:45

Besplatni kardiološki, urološki i laboratorijski pregledi u somborskoj bolnici

Povodom nastavka akcije organizovanja besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, a u cilju ranog otkrivanja i pravovremene dijagnostike bolesti, u nedelju, dana 06. oktobra 2024. godine, u periodu od 08.00 do 17.00 časova Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, ulica Vojvođanska 75, organizuje sledeće preventivne preglede:

• LABORATORIJSKI PREGLEDI (kompletna krvna slika, šećer u krvi – Glikozilirani hemoglobin A1c (HbA1c) dijagnostika/ kontrola dijabetesa kao i tumorski markeri: CEA, CA 19-9, Alfa fetoprotein AFP, PSA)
• KARDIOLOŠKI PREGLED
• UROLOŠKI PREGLED ZA ŽENE I MUŠKARCE

NAPOMENA: Kod pacijenta koji su bili na prethodnim preventivnim pregledima i uvedeni su u softverski sistem zdravstvene usluge se ne mogu ponavljati, nego se mogu obaviti nove zdravstvene usluge iz napred ponuđenih.

Svi navedeni preventivni pregledi obavljaće se u Odseku endokrinoloških ambulanti Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor, ulaz iz ulice Solunskih boraca.

Svi pacijenti kod kojih se uoče nepravilnosti prilikom pregleda ili u rezultatima, biće upućivani na dalju dijagnostiku i preglede već u toku naredne nedelje.

Preventivne preglede (bez zakazivanja i uputa) mogu obaviti svi zainteresovani građani, bez obzira da li imaju ili nemaju regulisano zdravstveno osiguranje.

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.