utorak, 17 septembar 2024 04:11

Na Dunavu narednih dana vodostaji u većem porastu, Bezdan i Apatin kritični 19. do 21. septembra

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je danas da će na Dunavu vodostaji narednih dana biti u većem porastu.

Dostizanje i prevazilaženje granica redovne odbrane od poplava očekuje se kod Bezdana 19. na 20. septembar, kod Apatina 20. na 21. septembar, a kod Bogojeva, Bačke Palanke i Novog Sada 21. na 22. septembar, sa tendencijom daljeg porasta.

RHMZ je najavio da će se hladno vreme sa kišom zadržati još danas, sa maksimalnom temperaturom od 13 stepeni na severozapadu do 19 stepeni na jugu i jugoistoku.

Više padavina očekuje se u Vojvodini i delovima zapadne Srbije i to od 20 do 40mm za 24 sata.

Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina, a od sutra postepeno toplije - piše RTV.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ono što se u prodavnicama prodaje kao ulje od tartufa, uglavnom nema mnogo veze s ovim vrstama gljiva. Štaviše, neretko ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.