utorak, 10 septembar 2024 06:35

Somborski bokseri najuspešniji na novosadskom turniru "Nevidljivi heroji"

U nedelju je u Novom Sadu završen Šesti međunarodni memorijalni turnir u boksu „Nevidljivi heroji“ na kojem su bokseri i bokserke „Sombora“ bili najuspešniji, poneli su kući tri trofeja.

Bronzana sa proteklog seniorskog evropskog prvenstva u Beogradu Dragana Jovanović ponela je trofej u ženskoj konkurenciji „Dr Momčilo Savić“. Za najboljeg seniora na turniru „Nevidljivi heroji“ proglašen je sjajni Somborac Sejdi Nazif dok je u juniorskoj konkurenciji zablistao Nikola Bogatinovski, bronzani sa proteklog evropskog šampionata u Sarajevu.

„Ovo mi je bio prvi zvanični izlazak u ring posle Prvenstva Evrope u Beogradu i osvajanja bronzanog odličja. Turnir u Novom Sadu mi je poslužio kao provera forme pred Balkanski šampionat od 8. do 22. oktobra u Bugarskoj gde očekujem najsjajnije odličje“ – izjavila je posle osvojenog trofeja naša reprezentativka Dragana Jovanović.

„Turnir iz godine u godinu raste. Čestitam takmičarima Bokserskog kluba „Sombor“ na najnovijim rezultatima. Takođe, sve čestitke organizatorima turnira na vrhunskoj organizaciji“ – kaže za RTV prvi čovek BK „Sombor“ Stojan Knežević.

Podsećamo, pomenuti rezultati su ostvareni u jakoj konkurenciji 13 zemalja Evrope i Azije.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Uprkos visokom sadržaju kalorija, smatra se da svinjska mast može da ima dobar učinak na zdravlje ako se jede umereno. ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.