četvrtak, 05 septembar 2024 05:22

Zatvoren saobraćaj u ulicama Pariska, Dositejeva i Laze Kostića

Obaveštavaju se građani Sombora da će u subotu, 7. septembra, u periodu od 06.00 do 24.00 časa, za saobraćaj biti zatvorene ulice: Pariska, Dositejeva i Ulica Laze Kostića.

Navedene ulice će biti zatvorene za saobraćaj zbog radova na postavljanju senzora na javnim parking mestima, kako bi se uz primenu novih tehnologija, rasteretio i olakšao saobraćaj u centru grada i samim tim postao funkcionalniji.

Tokom zabrane parkiranja u navedenim ulicama, građani mogu da parkiraju svoja vozila na alternativnim parking mestima, kao što su novoizgrađena parking mesta u ulici Venac vojvode Petra Bojovića, kod „Živinske“ pijace u Njegoševoj ulici, u ulici Rade Končara ili na drugim mestima.

Molimo građane da poštuju privremene mere i da blagovremeno izmeste svoje automobile iz navedenih ulica. Sva vozila koja se budu zatekla na navedenim lokacijama, biće uklonjena specijalnim vozilom „Paukom“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.