četvrtak, 25 jul 2024 05:15

“Trojni susreti” po 19. put u Bezdanu. Zvezde večeri grupa "Zana"

Etno festival „Trojni susreti“, ove godine se održava 19. put na kanalskoj obali u Bezdanu, a trajaće dva dana, u petak 26. jula i u subotu 27. jula 2024. godine.

Program počinje u petak, 26. jula u 19 sati, izazovom za velike i male „Pokaži koliko si hrabar“, uz muzičku podršku DJ Pilija. Od 20 sati nastupiće “Haos animatori”, a od 22 sata posetioci će imati priliku da uživaju u muzičkom programu pod nazivom „Retro disko“.

Drugi dan „Trojnog susreta“ započeće bogatim sportskim sadržajima već u 10 sati, a svečano otvaranje zakazano je za 17 sati, nakon čega će uslediti i kulturno-umetnički program. Od 20 i 30 prisutne će zabavljati somborski bend “Trilogy” i grupe „Zana“.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.