ponedeljak, 22 jul 2024 04:57

Finansijska pomoć za nezaposlene porodilje i roditeljski dodatak za prvorođeno dete

Pomoćnica gradonačelnika za oblast investicija i međunarodne saradnje Jovana Miljević, uručila je danas rešenja ugovora za jednokratnu finansijsku pomoć za nezaposlene porodilje, kao i za roditeljski dodatak za prvorođeno dete.
Miljević je tokom dodele rešenja iskoristila priliku da pozdravi prisutne, te dodala da Grad Sombor vodi odgovornu politiku koja za cilj ima pružanje podrške roditeljstvu i porodici.

„Zadovoljstvo mi je da vas pozdravim u ime Grada Sombora i u svoje lično ime. Grad Sombor se zaista može pohvaliti mrežom prava i usluga iz oblasti finansijske podrške porodicama sa decom. Iz budžeta Grada se izdvaja više od 17 miliona dinara za brojne usluge kao što su Servis za podršku roditeljstvu, besplatne udžbenike za decu prvih i drugih razreda osnovnih škola, ali i za dodelu jednokratne finansijske pomoći nezaposlenim porodiljama u iznosu od 60.000,00 dinara i pravo na roditeljski dodatak za prvorođeno dete u iznosu od 40.000,00 dinara. Sa podrškom ćemo nastaviti i u narednom periodu, gledajući da broj i kvalitet usluga povećamo i time dodatno pomognemo porodicama sa decom“, rekla je Miljević.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.