utorak, 09 jul 2024 05:28

Veče uličnih svirača ponovo u Somboru

Veče uličnih svirača na jedno veče oživeće centar Sombora kroz nastup Old Hat Orchestra na glavnoj bini i muzičkim programom sa balkona i ulica kada će nastupiti više od 30 umetnika. Program počinje u subotu 20. jula od 18 časova ispred Županije nastupom gudačkog kvarteta Belissimo, a zatim se nastavlja u ulici Kralja Petra.

Кao nezaobilazni deo somborskog šarma umetnicima će se ove godine pridružiti i štulaši, ljudi statue i fijakeristi sa svojim fijakerima koji će biti glavni promoteri programa.

Old Hat Orchestra čini osam muzičara i pruža ugodan osećaj prirodnih zvukova autentičnih instrumenata i vokala.

Duvačka sekcija i kombinacija ženskog i muških vokala donosi originalne muzičke aranžmane svetskih i domaćih autora.

Tokom dve decenije postojanja orkestar je na brojnim nastupima prošetao različitim muzičkim žanrovima i epohama.

Solo, duo, trio sastavi i kvarteti sa balkona u ulici Кralja Petra, publici će prirediti jedinstven jam session na otvorenom!

Od 19 časova program na balkonima će upotpuniti Živanović Nikolić Martić, Stonehenge, Family Business, The Hat Matters, Trio vokalnog ansambla Musica Viva, Duo guitar, KloKLo, polaznici Osnovne muzičke škole "Isidor Bajić" iz Kule, Duvački trio.

Propratni program za decu izvodiće Kreativni pogon.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.