nedelja, 30 jun 2024 08:06

KOD SOMBORCA PRONAĐENA SKORO KILA HEROINA Policija u automobilu pronašla dva pakеta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su J. K. (50) iz okoline ovog grada zbog sumnje da se bavio trgovinom narkoticima, odnosno dilovanjem

Policija je u redovnoj kontroli izvršila pregled automobila kojim je upravljao osumnjičeni i pronašla dva paketa sa oko jednog kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je heroin.

J. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiocu u Somboru.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.