sreda, 26 jun 2024 02:53

Novi izgled fudbalskog stadiona u Čonoplji

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, zajedno sa članicom Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonijom Nađ Kosanović, predsednikom Sportskog saveza grada Sombora Milošem Mijićem, te predstavnika FK „Sloga“ Čonoplja i MZ „Čonoplja“, obišao je završene radove na uređenju fudbalskog stadiona u Čonoplji. Tokom obilaska završeniih radova i razgovora sa prisutnima, gradonačelnik je izjavio da će Grad Sombor nastaviti da ulaže u unapređenje i razvoj sportske infrastrukture kako bi svi oni koji žele da se bave sportom, imali što bolje i kvalitetnije uslove za to.

„Drago mi je što sam danas sa predstavnicima FK „Sloga“ Čonoplja, obišao završene radove ovde u Čonoplji i što su kao klub ušli u Srpsku ligu i da sada konačno imaju sve one potrebne uslove da bi se takmičili u ovom rangu. Ono što je naš cilj jeste da i u 2025. godini nastavljamo sa ovakvim vidom ulaganja, jer znamo da u nekim selima je fudbal jedini sport kojim se bave mladi i deca“, rekao je gradonačelnik Ratković.

Kada je reč o završenim radovima, oni su podrazumevali postavljanje žičane ograde sa veštačkom travom pored terena, završeni su i betonski radovi na adaptaciji stadiona, a takođe, izgrađene su nove tribine, te pomoćni objekat za zalivni sistem.

Obilasku radova prisustvovao je i fudbaler, nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Kosanović, koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci i izdvojenim sredstvima da se urede tribine i sve ostalo što će koristiti klubu i sportistima u Čonoplji.

„Pre svega bih sa moje strane i strane kluba želeo da se zahvalim Gradskoj upravi, gradonačelniku Antoniu Ratkoviću na radu koji su učinili ovde za naš klub. Mi imamo u cilju da još više uredimo naš sportski objekat i sa druge strane ovde vidimo puno dece koji uživaju u našem fudbalskom terenu i nadam se da će da ih bude još više“, rekao je Kosanović.
Grad Sombor je izdvojio iz budžeta značajna sredstva za sanaciju, adaptaciju i uređenje sportskih objekata koji su u vlasništvu Grada, a sa ulaganjem će se nastaviti i u narednom periodu na zadovoljstvo svih sportista koji se aktivno bave sportom, da li kao rekreativci ili kao profesionalci.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pevačica Olja Bajrami imala je kancer tri puta, a svaki put izašla je iz borbe za život kao pobednik. Pevačica Olja Baj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.