utorak, 18 jun 2024 04:46

Tokom vikenda u Somboru besplatne radionice za decu od 6 do 10 godina

U petak 21.juna i subotu 22.juna od 18-19h Tinker labs Sombor i Centar za razvoj obrazovanja “Planeta” realizuju dve besplatne naučno-edukativne STEAM radionice za decu uzrasta od 6-10 godina.

Radionice se organizuju u sklopu Somborskog leta, na glavnoj ulici, i broj mesta je ograničen.

“Program radionica podrazumeva primenu STEAM metoda tj. integraciju nauke, tehnologije, inženjerstva, umetnosti i matematike, deca su uposlena 100% kako rukama, tako i glavicama, dakle kroz radionice, eksperimente se obrađuju i povezuju razne teme, skoro pa uvek nešto na radionici i naprave što mogu da ponesu kući i to je njima vrlo važno, da pokažu šta su napravili i naučili.”- navodi Ena Stojković.

Tokom letnjih meseci, ova dva edukativna centra realizovaće još promotivnih radionica na kojima se deca mogu upoznati sa STEAM metodom učenja kroz iskustvo, i otkriti čari istraživanja i učenja kroz igru!

Kako bi roditelji bili u toku sa ovim besplatnim promotivnim radionicama za decu tokom leta, a potom i nastavkom pohađanja programa, mogu se javiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 0601578246.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.