utorak, 18 jun 2024 04:46

Tokom vikenda u Somboru besplatne radionice za decu od 6 do 10 godina

U petak 21.juna i subotu 22.juna od 18-19h Tinker labs Sombor i Centar za razvoj obrazovanja “Planeta” realizuju dve besplatne naučno-edukativne STEAM radionice za decu uzrasta od 6-10 godina.

Radionice se organizuju u sklopu Somborskog leta, na glavnoj ulici, i broj mesta je ograničen.

“Program radionica podrazumeva primenu STEAM metoda tj. integraciju nauke, tehnologije, inženjerstva, umetnosti i matematike, deca su uposlena 100% kako rukama, tako i glavicama, dakle kroz radionice, eksperimente se obrađuju i povezuju razne teme, skoro pa uvek nešto na radionici i naprave što mogu da ponesu kući i to je njima vrlo važno, da pokažu šta su napravili i naučili.”- navodi Ena Stojković.

Tokom letnjih meseci, ova dva edukativna centra realizovaće još promotivnih radionica na kojima se deca mogu upoznati sa STEAM metodom učenja kroz iskustvo, i otkriti čari istraživanja i učenja kroz igru!

Kako bi roditelji bili u toku sa ovim besplatnim promotivnim radionicama za decu tokom leta, a potom i nastavkom pohađanja programa, mogu se javiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 0601578246.

Slobodno vreme

Lifestyle

Bez obzira na to da li već imate decu ili tek planirate porodicu, pročitajte šta kažu zvezde o vama kao ocu...U daljem t...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.