utorak, 18 jun 2024 04:07

Pet medalja za somborske rvače u Kanjiži, Kristian Dobi u izboru za Evropsko prvenstvo

 

Rvački klub Radnički proteklog vikenda nastupio je na III Memorijalnom turniru „Ujhelji Laslo“ u Kanjiži. Rvači somborskog kluba nastupili su sa pet takmičara i osvojili isto toliko medalja.

Najuspešniji iz redova Radničkog bio je Danijel Bojanić koji je zabeležio tri pobede tušem i osvojio zlatnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Viktor Horvat, Aleksa Trbojević, Dragan Laubenštajn i Dimitrije Šefer koji je sa jednom pobedom i dva poraza debitovao i odlično rvao na ovom takmičenju.

Ovim informacijama treba dodati i da se na pripremama kadetske reprezentacije Srbije u Kanjiži nalaze se i dva takmičara Radničkog: Srđan Todorović i Kristian Dobi. Kristian je ušao u uži izbor selektora za Evropsko kadetsko prvenstvo koje će se održati u Novom Sadu od 24. do 30. juna.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.