ponedeljak, 17 jun 2024 05:10

Branislav Kovačević majstor stanišićke gradele

U organizaciji Mesne zajednice „Stanišić“, pod pokroviteljstvom Grada Sombora, održana je takmičarska, kulturno – umetnička i muzička manifestacija „Stanišićke gradele“.

U takmičarskom delu, pored turnira u balotama i briškuli, preko 30 majstora roštilja pokazalo je svoje znanje i umeće u pečenju mesa na gradeli. Odlukom žirija, treće mesto osvojio je Bojan Zelenović iz Stanišića, drugo mesto osvojio je Predrag Nikšić iz Kljajićeva, dok je pobednik „Stanišićke gradele“ Branislav Kovačević iz Stanišića.

U kulturno – umetničkom delu programa, nastupali su SKUD „Izvor“ Stanišić, GKUD „Ravangrad“ iz Sombora i vokalna solistkinja Radio televize Srbije i Radio televizije Vojvodine Zorana Iđuški. Za sam kraj večeri, brojne sugrađane koji su prisustvovali manifestaaciji, uveselile su numere muzičke grupe „Regina“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Društvene mreže često promovišu zdravstvene trendove koji se predstavljaju kao revolucionarni, ali naučnici upozoravaju ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.