petak, 14 jun 2024 04:45

Startuje Školarac - biciklističko takmičenje za učenike osnovnih škola u Somboru

 

Biciklistički klub Lotus Team objavio je da će se ove godine njihov tradicionalni Školarac organizovati po 12. put.

Kako je navedeno, isto će biti organizovano u partnerstvu sa firmom Somborelektro. Ove godine biciklističko takmičenje za učenike osnovnih škola organizovaće se u liga formatu sa tri različite manifestacije. U subotu, 15. juna održaće se poligon spretnosti sa hronometrom.

Mesec dana kasnije, 13. jula na redu je MTB trka, dok će u nedelju, 15. septembra održati finale – noćna trka. Sutrašnji poligon kod šumice OŠ „Dositej Obradović“ počinje u 9 časova, a prijave će se primati na licu mesta od 8 do 9 časova. Kao i svake godine do sada, na takmičenjima će postojati četiri kategorije, 1/2. razredi, 3/4, 5/6 i 7/8, kako kod devojčica, tako i kod dečaka. Za sve kategorije pripremljene su medalje, a za svakog učesnika osveženje i sendvič.

Na svakom Školarcu predviđena je i tombola, dok je na finalnoj noćnoj trci predviđena velika tombola sa dva bicikla. Ovom prilikom BK Lotus Team se zahvaljuje firmi Somborelektro koja je i ove, kao i svih prethodnih 11. izdanja Školaraca, podržala i omogućila da se ova manifestacija razvija i organizuje na nivou na kojem je danas.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.