utorak, 11 jun 2024 05:23

Dva miliona dinara za projekte udruženja građana koja neguju identitet nacionalnih manjina

U Kolegijum sali u zgradi Županije, danas su svečano uručeni ugovori o sufinansiranju udruženja građana koja neguju identitet nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica. Ispred lokalne samouprave, ugovore je uručio član Gradskog veća za oblast nacionalnih manjina i saradnje sa verskim zajednicama Silard Janković, koji je tom prilikom pozdravio predstavnike udruženja građana i poželeo im puno uspeha u daljem radu.

„Drago mi je što ste se odazvali ovom pozivu. Mi sarađujemo već nekoliko godina sasvim korektno i verujem da ćemo nastaviti sa tom saradnjom i dalje. Verujem da ste zadovoljni dobijenim sredstvima i verujem da će vam značiti u ostvarenju vaših ciljeva i programa“, rekao je gradski većnik Janković.

Ovim konkursom, sufinansiraju se programi i projekti devet udruženja, za šta je iz budžeta Grada izdvojeno 2.000.000,00 dinara.

Uručenju ugovora prisustovale su i Marija Jerković, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti i Jovana Grujić, savetnica u Odeljenju za društvene delatnosti.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.