sreda, 05 jun 2024 05:36

U centru Sombora gradiće se zgrada sa 23 stana

U Vojvođanskoj ulici broj 11, u centru Sombora, planira se gradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta spratnosti P+4+Pk.

U objektu koji ima formu latiničnog slova "L" projektovana su 23 stana, kao i lokal - prodavnica neprehrambenom robom i osam garaža. Prosečna kvadratura stana je 64,07 m2.

Na prva tri sprata nalazi se pet stanova - dva trosobna, dva dvosobna stana i garsonjera. Na četvrtoj etaži nalaze se dva trosobna, jedan dvosobni, jedna garsonjera i jedan četvorosobni dupleks stan sa gornjom etažom u potkrovlju objekta. U potkrovlju se nalaze tri stana, jedan trosoban, jedna garsonjera i jedan četvorosoban stan, kao i gornja etaža dupleks stana.

Predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, spavaće sobe i balkon su prostorije koje sadrže svi stanovi.

Ukupna neto površina objekta je preko 2.000 m2.

Na slobodnom delu parcele predviđena je izgradnja parking prostora za 16 vozila.

Sve slobodne površine koje nisu zauzete objektom, pešačkim i kolskim površinama, planirane su kao zelene površine. Prostor zelenih površina oplemeniće se raznim vrstama sadnica i cvetnih površina.

Investitor je Stanković doo iz Sombora, a obrađivač urbanističkog projekta Urban Planning iz Apatina.

Javni uvid traje do 14. juna.

Izvor: eKapija

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.