Automobil udario u voz na pruzi Sombor-Subotica, dva vagona iskočila iz šina (FOTO) Tanjug/Infrastruktura železnice Srbije
ponedeljak, 27 maj 2024 11:32

Automobil udario u voz na pruzi Sombor-Subotica, dva vagona iskočila iz šina (FOTO)

Na pruzi Sombor-Subotica, kod Donjeg Tavankuta jutros oko 4.00 sata automobil subotičkih registarskih tablica naleteo je na teretni voz, potvrđeno je Radio-televiziji Srbije (RTS) u Policijskoj upravi u Subotici.

Kako prenosi RTS, u policiji su kazali da vozač "mercedesa" nije povređen, ali je zadržan u policijskoj stanici zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Iz Infrastrukture Železnice Srbije saopšteno je da je "prilikom saobraćaja teretnog voza broj 52496, sa 18 vagona, između službenih mesta Šebešić i Bajmok, na putnom prelazu obezbeđenom saobraćajnim znacima na putu i zonom potrebne preglednosti, došlo do naleta automobila na voz".


Tanjug/Infrastruktura železnice Srbije

"Automobil je udario između petog i šestog vagona i tom prilkom dva vagona su iskliznula sa pruge", naveli su u Infrastrukturi Železnica Srbije, potvrđujući da je saobraćaj u tom delu pruge u prekidu.

Policija je obezbedila mesto nesreće, a uviđaj Ministarstva unutrašnjih poslova i stručnih službi Infrastrukture Železnica Srbije je u toku.

(Beta, 05.27.2024)

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.