ponedeljak, 27 maj 2024 05:25

ARK "Somaraton" na 4. Zrenjaninskom maratonu

U nedelju 26. maja 2021. godine održan je 4. Zrenjaninski maraton koji je okupio par stotina trkača koji su trčali maratonsku dužinu od 42 kilometra, upola kraću polumaratonsku dužinu na 21 kilometar kao i najkraću distancu na 7 kilometara.

Članovi Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ nastupili su u dve trke: na 42.195 i na 21.1 kilometara. Na maratonskoj trci u generalnom plasmanu Nedeljko Katić zauzeo je 10. mesto sa vremenom u cilju 3:58:18 a u svojojj starosnoj kategoriji bio je drugi. Maratonsku trku uspešno je istrčao i Damir Milankov.

U Zrenjaninu Zoran Nikolić je istrčao svoj 63. polumaraton.

Dan ranije u subotu u Petrovcu na Mlavi trčalo se memorijalna trka 10 km. “Dragutin Tomašević”. Suzana Filipović je zauzela prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.