nedelja, 26 maj 2024 08:02

U Somboru otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili S. N. (1983) iz Sombora i T. Z. (1985) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa laboratorije, u kojoj je zatekla osumnjičene, pronašla oko 250 biljaka kanabisa i oko 9,4 kilograma biljne materije nalik na marihuanu.

Takođe, policija je pronašla i opremu i sredstva za proizvodnju ove opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.