nedelja, 26 maj 2024 08:02

Drugi trkački dan na hipodromu u Somboru

 

Konjički klub Vojvođanin, u nedelju, 26. maja na Gradskom hipodromu u Somboru organizuje drugi trkački dan.

Objavljeno je da će glavna trka nedeljnog programa biti 23. Pehar grada Sombora. Pored ove predviđeno je održavanje još pet kasačkih trka. Sve trke su jednoprežne i u dužini od 1.700 metara. Nagradni fond se kreće od 100.000 dinara do 33o hiljada dinara.

Propozicije sa posebnim odredbama možete pročitati u prilogu. Somborski klub uputio je poziv svim prijateljima i ljubiteljima konjičkog sporta da dođu u što većem broju na hipodrom i uživaju u čarima konjičkog sporta.

Da podsetimo, prošlogodišnji pobednik 22. trke za „Pehar grada Sombora“ je bilo grlo „Bondo JET„, Mileta Kopunovića iz Tavankuta.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.