nedelja, 26 maj 2024 08:01

Održan je 19. susret oldtajmera u Somboru

„Susret starovremenih vozila“ održao se po 19. put u Somboru i okupio ljubitelje oldtajmera, ali i privukao veliku pažnju naših sugrađana. Manifestaciju je zvanično otvorio član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić, koji je pozdravio učesnike i poželeo im prijatan boravak u Somboru.

„Dragi gosti i dragi Somborci, pozdravljam vas u ime Grada Sombora i u svoje lično ime. Lepo je videti da istrajavate u vremenu i želite da vreme zaustavite i učinite da sve ono što je nekada bilo lepo, prikažete danas ovde. U prethodna dva dana smo imali ovde „Karavan bezbednosti saobraćaja“, gde su naši najmlađi, ali i ostali sugrađani imali priliku da se upoznaju sa osnovama iz bezbednosti saobraćaja, a danas imamo ovu izuzetno lepu manifestaciju. Svima želim prijatan boravak u našem gradu i da uživate u svemu onome što ovaj grad pruža i da nam se svi zajedno vratite ovde iduće godine i po dvadeseti put“ rekao je gradski većnik Zorić.

Manifestacija za cilj ima širenje tehničke kulture i znanja o istoriji automobilizma, a pored toga, predstavljanje Sombora i njegovih znamenitosti gostima koji dolaze. Na ovogodišnjem susretu, publici je prikazano oko 70 automobila i 20 motocikala.

Organizatori manifestacije su Oldtajmer Kretaivni studio „Des Arts“, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombora, uz pokroviteljstvo Grada Sombora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.