petak, 24 maj 2024 04:01

KLJAJIĆEVO DOMAĆIN "MIHOLJSKIH SUSRETA SELA": Sombor i ove godine organizuje veliku manifestaciju

Grad Sombor će i ove godine organizovati manifestaciju „Miholjski susreti sela“, pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu.

Domaćin ovogodišnjeg susreta je Kljajićevo, a učešće će uzeti i udruženja građana i gosti iz ostalih naseljenih mesta sa teritorije grada Sombora. Planirano je da se manifestacija održi u mesecu oktobru, a obuhvataće niz kulturno – umetničkih i sportskih događaja, književno veče, izložbe rukotvorina i domaće radinosti, veče folklora i tradicionalne muzike, kao i program za decu sportsko – zabavnog karaktera.

Za organizaciju ove manifestacije, za koju je Grad dobio finansijska sredstva u iznosu od 489.840 dinara, putem Javnog konkursa koji je raspisalo Ministarstvo za brigu o selu.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.