četvrtak, 23 maj 2024 07:53

OGLASIO SE ADVOKAT NAKON POGIBIJE SESTRE! Drvo palo na automobil: "Da je sekund ranije prošla, bila bi živa"

Oglasio se advokat Dragan Konjević čija je sestra poginula tokom nevremena u Somboru.

"Da je samo sekund pre ili kasnije prošla tuda, ne bi se ovo dogodilo", kaže za "Blic" poznati advokat Dragan Konjević iz Sombora čija je sestra izgubila život kada je prilikom jučerašnje oluje drvo palo na njen automobil.

Kako navodi Konjević, iako je tačno da je nakon toga imao udes, to se nije dogodilo zbog alkoholisanosti, srčanog udara niti tome slično, kako su objavili pojedini mediji.

"Bio sam na licu mesta, tamo gde mi je sestra stradala, a odatle pojurio do zeta. Jednostavno, u takvim momentima dođe do pomračenja svesti, nisam još shvatao šta se dogodilo. Nije tačno da sam imao srčani udar, samo sam bio u šoku i sve je bila posledica stresa", navodi Konjević.

"Držao sam je u naručju kada se rodila"

Prema rečima poznatog somborskog advokata, činjenica da je izgubio sestru na taj način ga je veoma pogodila. "Držao sam je u naručju kada se rodila. Ona mi je bila jedina sestra. Nisam mogao da je pogledam poslednji put, želim da je pamtim kakva je bila", skrhano navodi.

Kako takođe dodaje, sestrino vozilo je bilo u pokretu kada je drvo palo. "Da je samo sekund pre ili kasnije prošla tuda, ne bi se ovo dogodilo. Drugo je pitanje kako se uopšte desilo da oluja tako obori drvo, ali sada samo razmišljam o velikoj tragediji i gubitku sestre", kaže Konjević.

Podsetimo, u jakom nevremenu, koje je oko 17 časova zahvatilo Sombor i okolinu, nastradala je ženska osoba, kada je stablo palo na vozilo kojim je upravljala, a kako je kasnije saopšteno, reč je upravo o sestri advokata Dragana Konjevića.

Tim povodom juče se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić koji je pozvao građane na maksimalan oprez povodom nevremena u Srbiji, na koje je juče upozoravao Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: mondo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.