sreda, 22 maj 2024 06:15

ŽENA POGINULA U NEVREMENU KOD SOMBORA Srušeno stablo smrskalo njen automobil (FOTO)

U jakom nevremenu, koje je oko 17 časova zahvatilo Sombor i okolinu, nastradala je ženska osoba, kada je stablo palo na vozilo kojim je upravljala.

Kako se navodi u saopštenju ministra unutrašnjih poslova, žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

U pitanju je pedesetdevetogodišnja žena, a vozila je crveni automobil marke „pežo“. Vatrogasci su morali da seku automobil da bi oslobodili nesrećnu ženu, ali su mogli samo da konstatuju njenu smrt.

Dačić je pozvao građane na maksimalan oprez zbog nevremena u Srbiji, na koje upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

Sve ekipe "Zelenila" su na terenu i rade na sanaciji štete izazvane elementarnom nepogodom.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.