četvrtak, 16 maj 2024 05:02

Dve lente sa svetskog takmičenja lepote za Rajnu Batalo iz Čonoplje

Predstavnica Srbije na najprestižnijem svetskom dečijem takmičenju „Miss & Mister World“, Rajna Batalo iz Čonoplje, donosi kući čak dve lente.

Ovo veliko takmičenje održano je u Turskoj, gde je Rajna, u pratnji svoje majke, provele poslednjih desetak dana, i odakle se vraća puna lepih utisaka.

Rajna je pobednica u svojoj kategoriji, devojčice od 7 do 11 godina, u konkurenciji od ukupno 27 takmičarki iz celog sveta (Photomodel Of The Globe), a takođe je i proglašena za Top model „Junior Top Model Of The Universe“.

Kako saznajemo, zahvaljujući mladoj Čonopljanki, nakon 36 godina postojanja ovog svetskog takmičenja, Srbija po prvi put osvaja dve najjače titule.

Podsećamo, Rajna Batalo odlična je učenica petog razreda OŠ „Miroslav Antić“ u Čonoplji. Posvećeno se bavi gimnastikom godinama unazad. Obožava da vozi bicikl, rolere, trotinet, da igra odbojku sa drugaricama, skijanje i plivanje, ali iznad svega izdvaja gimnastiku. Uči mađarski, engleski i francuski jezik. Izuzetno je vredna, odgovorna, ali i skromna. Potiče iz velike porodice, čiji su roditelji vredni ljudi i dobri domaćini, i koji pored Rajne imaju još troje dece. Voli da pomaže roditeljima na farmi i u mlekari oko proizvodnje i pakovanja.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.