sreda, 15 maj 2024 07:48

Održana 211. sednica Gradskog veća Sombora: 600.000 dinara za UG" Lavangrad"

Gradsko veće grada Sombora održalo je 211. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 9 tačaka.

Između ostalog, prihvaćena je ponuda JKP „Čistoća“ Sombor, za sanaciju divljih deponija na poljoprivrednom zemljištu u katastarskim opštinama Sombor 2 i Bezdan. Pored toga, prihvaćen je i predlog za održavanje nekategorisanih atarskih puteva na katastarskim opštinama Bački Monoštor, Sombor 2, Kljajićevo i Gakovo.

Na 211. sednici, prihvaćena je i ponuda „MIROSLAV IGNjATOVIĆ PR POSTAVLjANjE PODNIH I ZIDNIH OBLOGA „JE&ZO“ STARA PAZOVA“, za donaciju dva dečija igrališta koja će se postaviti u Somboru i Kljajićevu.

Gradski većnici su usvojili finansijski plan za „Pozorišni maraton“. Narodno pozorište već 32. godinu zaredom organizuje festival „Pozorišni maraton“, festival revijalnog tipa, koji je tokom godina postao omiljen, kako Somborcima, tako i pozorišnim znalcima iz zemlje i regiona. Ove godine, festival će trajati 4 dana i u okviru njega će biti prikazano 15 predstava u glavnom programu.

Takođe, odobrena su sredstva u iznosu od 600.000 dinara za finansiranje Udruženja „Lavangrad“ uz usvajanje Finansijskog plana udruženja za 2024. godinu. Navedenim sredstvima će se podržati rad udruženja u cilju unapređenja i razvoja projekata opšteg karaktera od značaja za lokalnu samoupravu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Teritorija Mokre Gore je prva lokacija gde je projektom prekogranične saradnje obeležen eko kamp, prvi od ukupno devet k...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.