nedelja, 28 april 2024 06:11

Riđički "Dalmatinac" dočekuju Pančevce u šestom kolu plej – ofa Druge lige Vojvodine

 

Rukometaši Dalmatinca danas od 15 časova u šestom kolu plej – ofa ugostiće ekipi RA Dinamo iz Pančeva.

Gosti su vodeći tim Druge lige Vojvodine sa naizglednijim šansama za prolaz u prvi vojvođanski rang, dok su domaćini trenutno na pretposlednjem mestu doigravanja. Za ovaj duel nadleži su delegirali sudijski par Nikola Musić/Stevan Đurašinović, dok je delegat Branislav Grgurević. Ekipa Sombor sutra od 18 časova gostuju u Jaši Tomiću gde će odigrati svoj meč plej – auta protiv domaćeg Radničkog.

Sude Luka Lažetić i Đorđe Urošev, delegat je Davor Petrović. Somborci su u uprskos pobedama u poslednja dva kola (Crepaja i Budućnost iz Alibunara) poslednji tim lige sa četiri boda. Ovaj meč im je od izuzetne važnosti ukoliko žele da opstanu u ovom rangu. U poslednjem rukometnom rangu Kljajićevo Čonoplja gostuje u Bačkom Gračacu. Meč se igra u nedelju od 16.30 časova. Sude Nikola Zorić/Miloš Zelić, dok je delegat Davor Horvat.

Susret između drugog tima Crvenka Jaffe i Grafičara biće odložen. Termin će biti poznat narednih dana. Da podsetimo, ekipa iz Bezdana nije odigrala ni meč prošlog kola sa Jedinstvom iz Bočara. Ovaj susret je na zahtev Bezdanaca odložen i odigraće se u subotu, 4. maja od 17 časova.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako se do sada smatralo da je idealna telesna temperatura 36,6 stepeni Celzijusa, poslednja istraživanja naučnika pokaz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.